Der Morgenster Cabernet Sauvignon wird in einem zugänglichen, fruchtbetonten Stil hergestellt. Die Philosophie des Weingutes ist einerseits die sortentypischen Merkmale zu zeigen, andererseits das besondere Morgenster Terroir zu verdeutlichen.
Der südafrikanische Wein hat reichhaltige Aromen von schwarzer Johannisbeere, dunkler Kirsche und Pflaume. Am Gaumen sind die klassischen Cabernet Merkmale wie Cassis-Fruchtaromen, Paprika und Noten von Eukalyptus klar zu erkennen.
Probieren Sie den Rotwein aus der Region Stellenbosch zu Schweinebraten, Hähnchen in Kräutersauce oder einem Gemüseauflauf.
Der Morgenster Cabernet Sauvignon wird in einem zugänglichen, fruchtbetonten Stil hergestellt. Die Philosophie des Weingutes ist einerseits die sortentypischen Merkmale zu zeigen, andererseits das besondere Morgenster Terroir zu verdeutlichen.
Der südafrikanische Wein hat reichhaltige Aromen von schwarzer Johannisbeere, dunkler Kirsche und Pflaume. Am Gaumen sind die klassischen Cabernet Merkmale wie Cassis-Fruchtaromen, Paprika und Noten von Eukalyptus klar zu erkennen.
Probieren Sie den Rotwein aus der Region Stellenbosch zu Schweinebraten, Hähnchen in Kräutersauce oder einem Gemüseauflauf.
Fermented uncrushed with natural yeasts, grapes harvested at full seed ripeness produce a velvety wine with softer tannins and classical varietal characteristics. Whole Berry maceration is followed by fermentation with natural yeasts, racking and one year's maturation in oak barrels. The result is a velvety wine with softer tannins and classical varietal characteristics.This traditional wine is unfiltered and unfined, which may deposit sediment and might require decanting.
Eine Familie zum Genießen! Diese Rotweine beschreiten neue Wege und spiegeln die Philosophie des Weingutes, dass jeder Wein seine eigene Zeit zum Wachen und Reifen hat, wider. Matsu bedeutet auf Japanisch „Warten“. Wir warten nicht länger! Probieren Sie alle drei Matsu-Weine aus Spanien jetzt im Probierpaket und sparen Sie gegenüber dem Einzelpreis.Matsu El Picaro (0,75 l, 14,5%ABv), Art-Nr. 1806457, trockenDer jüngste im Bunde ist El Picaro und bedeutet übersetzt „der Schurke“. Der 100%ige, vegane Tempranillo, hier auch Tinto de Toro genannt, wird biodynamisch angebaut. Im Glas strahlt der Matsu El Picaro mit einer intensiven, violetten Farbe. Das Bouquet besteht aus durchdringenden Aromen von schwarzen Früchten, wie Brombeere und Blaubeere. Mineralische Noten werden hier wunderbar von einer leichten Süße umgeben. Am Gaumen dominieren reife Trauben, die diesen spanischen Rotwein vollmundig und kräftig machen.Genießen Sie diesen Matsu-Wein solo oder in Kombination mit mittelschweren Gerichten.Matsu El Recio (0,75 l. 14,5%ABv), Art-Nr. 1806458, trockenDer zweite der Familie ist El Recio und bedeutet „der Starke“. Der intensiv nach Schokolade, Vanille und dunklen Früchten duftende, vegane Wein stammt aus 90 bis 100 Jahre alten Rebstöcken. Er besitzt eine besondere Cremigkeit, welche durch mineralische und fruchtige Aromen geprägt wird. Die charakteristische Kraft der Toro-Rotweine ist mit einer hervorragenden Weichheit am Gaumen kombiniert.Genießen Sie den veganen Matsu El Recio zu Grillgerichten oder kräftigen Eintöpfen.Matsu El Viejo (0,75 l, 15,0%ABv), Art-Nr. 1806459, trockenZum Trio wird die Weinfamilie von El Viejo und bedeutet übersetzt „der Alte“. Der Wein besitzt eine kirschrote Farbe mit violetten Reflexen an den Rändern. Das Bouquet besteht aus schwarzen Früchten, Rauch- und Gewürznoten, sowie Röstaromen, die aus der Fassreifung resultieren. Am Gaumen zeigt sich der Rotwein fleischig reif und rund. Tannine sind deutlich wahrnehmbar, aber feingeschliffen und geben dadurch den spanischen Rotwein eine leichte Süße. Der Abgang unterstreicht nochmals die Harmonie zwischen Frucht und den Holzaromen. Dieser spanische Wein aus der Region Toro ist vegan.Der Matsu El Viejo ist ein hervorragender Begleiter zu kräftigen Soßen oder gereiften und intensiven Käsesorten.Abgabe von einem Wein-Probierpaket pro Bestellung.
Try the following six Cabernet Sauvignon from South Africa and get the discount.Anthonij Rupert Protea Cabernet Sauvignon (0,75 l, 14,0%ABv), Art-Nr. 1971211 Anthonij Rupert Winery, South AfrcaOn the palate round, soft and spicy with fruit aromas of plum, dark berries and cherries.Lanzerac Cabernet Sauvignon (0,75 l, 14,0%ABv), Art-Nr. 1904854Lanzerac Winery, South AfricaClassic South African cabernet with notes of currant and dark cherries. Spicy on the palate with lots of dark chocolate and dried tomato.Spier Signature Cabernet Sauvignon (0,75 l, 14,0%ABv), Art-Nr. 1990439Spier Wines, SüdafrikaOn the palate, it is fruity with a warm spice of french oak and a chocolate aftertaste.Kleine Zalze Cellar Cabernet Sauvignon (0,75 l, 14,0%ABv), Art-Nr. 1936003Kleine Zalze, SüdafrikaJuicy, concentrated and full on the palate, with great balance and noticeable but very well integrated tannins.Delheim Cabernet Sauvignon (0,75 l, 14,5%ABv), Art-Nr. 1935195 Delheim, SüdafrikaThe nose reveals beautiful aromas of cassis, plum, cedar and cigar box.Warwick The First Lady Cabernet Sauvignon (0,75 l, 14,0%ABv), Art-Nr. 1990330Warwick Wine Estate, SüdafrikaThe red wine is supple, full-bodied with ripe tannins and good structure.Delivery of one package per order only.Importeur/Abfüller:Vineshop24 GmbH & Co. KG, Dieselstraße 4, 26899 RhedeZETER - Die Weinagentur GmbH & Co. KG, Lauterstraße 9, 67434 NeustadtJoh. Eggers Sohn GmbH, Konsul-Smidt-Str. 8 J, 28217 BremenFriedrich Klocke GmbH & Co. KG, Vogelparadies 2, 32457 Porta WestfalicaCS International Wine Depot GmbH, Drosselweg 9, 26871 Papenburg
Medium red, purple in colour, the wine has high-toned blackcurrent, violet and cedar aromas with touches of mint.A rich, ripe opulent but youthful palate has plummy fruit, a background of new oak and fine tannins. This is a multi-faceted wine that needs time to mature.
The grapes for the Delheim Merlot come from vines that are almost 20 years old, located in the Peperboom vineyard. The ‘Peperboom’ (‘pepper plant’ in English) was originally cultivated here. The harvest was carried out in a two-step selection in order to achieve the maximum concentration of tannins and colour. The wine was fermented with selected yeasts in stainless steel tanks at temperatures between 77° and 82.4° F. Subsequently, the wine remained in contact with the skins for another 18 days and then aged for 15 months in French oak casks, of which 20% were new barrels. Its bouquet offers noticeable aromas of tobacco, red fruit, cloves and cinnamon. On the palate, the Delheim Merlot is elegant, with a subtle structure and silky tannins. It is full-bodied, showing a remarkable freshness recalling aromas of bilberries and plums. Another three to four years of ageing in the bottle will further enhance the wine’s qualities and contribute to its optimal stage of maturity. The Delheim Merlot is definitely a genuine delight to enjoy with fried chicken or mushroom soup.
Fragrant notes of tropical fruits and green apples. On the palate crisp and fresh, with a long, fruity finish. The Fishwives Club Sauvignon Blanc from the Stellenbosch region of South Africa is a wonderful wine. It is worthwhile to discover it, if only to inspect the label and the inventiveness of the texts. Enjoy this Sauvignon Blanc as an aperitif, with seafood, salads - and in a relaxed and relaxing environment.
In line with tradition, Morgenster also produces a second Bordeaux-style wine in South Africa. The Morgenster Lourens River Valley is a blend consisting of the Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc and Petit Verdot grape varieties, produced with the advisory assistance of Pierre Lurton from Chateau Cheval Blanc in Bordeaux. The philosophy aims at creating an accessible wine that particularly reflects the fruit aromas so typical of the terroir, and simultaneously ensuring longevity. The wine is a bright, opaque ruby-red in the glass. On the nose, it offers lovely cherry aromas, complemented by notes of strawberry tarts and cassis. After the Morgenster Lourens River Valley has breathed for a while, it shows aromas of liquorice, vanilla and spices, accompanied by fruity nuances of plums, mulberries and raspberries. The wine is silky and smooth on the palate, offering a delicious fruity sweetness. The elegant tannins develop a lovely balance between ripe berry aromas and a great freshness. Henry Kotze, cellar master at Morgenster, speaks of a worthwhile wine that gains in complexity after it is decanted.The Morgenster Lourens River Valley goes beautifully with roast duck, poultry and ostrich. It is also a perfect accompaniment to risotto with wild mushrooms or roast lamb.
The South African winery Windmeul has bottled this Chocolate Pinotage exclusively for Vineshop24. Discover an extraordinary taste experience. Smoky and toast notes dominate the bouquet. In addition, subliminal notes of dark chocolate and coffee aromas come to light. Typical of a South African Pinotage, it is a lush, dense red wine with velvety tannins, but at the same time brings a nice freshness.A smooth, distinctive Pinotage. Charming and powerful at the same time - with these properties, the Chocolate Pinotage by Windmeul is a wonderful accompaniment to grilling or braised meat. But it is also the ideal complement to a cozy evening with friends or a good film on its own. Enjoy a special South African wine that brings joy and well-being with the first sip.
Auch der Morgenster Merlot ist dafür ein gutes Beispiel. Ein schönes dichtes Rot im Glas und üppige Frucht in der Nase. Am Gaumen sehr breit angelegt mit samtig weichen Tanninen. Gerade das Tannin ist es, was dem Wein seine Fülle und Gewicht verleiht. Satt und vielschichtig im Abgang.Der Morgenster Merlot ist ein toller Solo Wein für einen geselligen Abend. Kann auch mit leichten Fleischspeisen hervorragend kombiniert werden.