Dieser Syrah (Shiraz) aus der Region Kastilien-La Mancha in Zentralspanien duftet wunderbar intensiv nach schwarzen Früchten, einer schönen Würze, Holz und Vanille. Am Gaumen ist der Rotwein zu Beginn angenehm weich und rund, bevor sich seine ganze Aromatiefe offenbart. Mit schönem Nachhall und einem Finale, das durch Töne von Vanille und Kakao geprägt wird.
Dieser Syrah (Shiraz) aus der Region Kastilien-La Mancha in Zentralspanien duftet wunderbar intensiv nach schwarzen Früchten, einer schönen Würze, Holz und Vanille. Am Gaumen ist der Rotwein zu Beginn angenehm weich und rund, bevor sich seine ganze Aromatiefe offenbart. Mit schönem Nachhall und einem Finale, das durch Töne von Vanille und Kakao geprägt wird.
Im Glas zeigt sich der Garnacha / Syrah in einem brillanten Kirschrot. Die Cuvée ist intensiv, saftig und weich mit einem klaren Kirschton.Ein moderner Wein, jung und fruchtig, (easy-going, weich und sehr entspannt), ein Beispiel für das Neue Spanien.Passt sehr gut zu Tapas, Antipasti, Nudelgerichten, Gegrillten oder Käse.
The Merlot, Shiraz and Tempranillo grape varieties unite to create the Viña San Juan Tinto DO, which is a remarkable taste experience. Its bouquet is characterised by full aromas of red berries, nuances of pepper and mocha as well as a fine spice. This deep red wine from the wine-growing region of La Mancha in central Spain is well-balanced and warm on the palate, with a lovely acidity. Its prolonged finish is characterised by notes of vanilla and smoky nuances.You’ll enjoy discovering this Spanish red wine with red meat, pasta dishes, chili con carne or ripe cheeses.
This Spanish blend, consisting of Tempranillo, Merlot and Shiraz, unites notes of black currants, cherries, plums and cassis in its bouquet, complemented by lovely nuances of white pepper, vanilla and eucalyptus. On the palate, the Pago de Cirsus Oak aged is full-bodied, velvety and well-balanced, with dense tannins and a long finish. This ruby-red wine from Spain matured in wooden casks and is an ideal accompaniment to grilled meat, poultry dishes and delicate pasta varieties, offering excellent value for money.
The Colour is cherry-red.In the nose intense aromas of ripe fruits.On the palate powerful and spicy with well-integrated tannins.An ideal companion for tapas, rich appetizers, as well as lamb or venison stew.The winery was founded in 1998 and located in the community of Ablitas in the Navarra region. As one of the most modern wineries in Navarra Bodegas Inaki Nunez produces particularly high quality wines from Cabernet Sauvignon, Merlot and Tempranillo.The soils of clay, sand and limestone gives the winemaker Jean Marc Sauboua (4 years worked at Château Haut Brion) the optimum conditions for the viticulture.His wines are so good that Bodegas Inaki Nunez was awarded as one of the top 100 wineries in the world from the English wine magazine "Decanter".
Try three different Reserva from the Spain and get the discount.Bodegas LAN Reserva (0,75 l, 13,5%ABv), Art-Nr. 1806543A wine with much complexity, intense, well-structured finish.Bodegas Olarra Cerro Anon Reserva Rioja DOCa (0,75 l, 14,0%ABv), Art-Nr. 1854893 The taste reminds of chocolate, caramel and dried fruits.Coto de Imaz Reserva (0,75 l, 13,5%ABv), Art-Nr. 1809206Delicately balanced with noticeable, but incredibly soft and mild tannins.Delivery of one package per order.
Stark und schön. Das feine Glas der neuen Nude Reihe ist widerstandsfähiger als Sie denken. Das Nude Stem Zero Elegant Rotweinglas Medium fasst 650 ml. Der Kelch ist bauchig und und nicht allzu hoch. Hierdurch werden die feinen Fruchtnoten leichter Rotweine konzentriert und der Wein besser zur Geltung gebracht.Das hauchdünne Material und die Form fördern die Entfaltung der Aromen und vermitteln Ihnen ein außergewöhnliches Trinkerlebnis. Nude Stem Zero Gläser sind handgefertigt und durch die Anwendung der Ion Shield Härtungsmethode 35% bruchsicherer als herkömmliche Gläser. Die Ion Shield Härtungsmethode ist eine Technologie zur Oberflächenmodifikation und basiert auf einem Ionenaustauschverfahren. Das Ergebnis sind weltweit härteste, feinste, bleifreie Kristallgläser. Das Design der Nude Gläser ist schlicht und trotzdem elegant. Der extrem dünne Stil und das leichte Kristallglas vermitteln das Gefühl der Schwerelosigkeit. Ihre ganze Aufmerksamkeit wird auf den Wein im Kelch gelenkt.Fassungsvermögen: 650 mlHöhe: 225 mmAuch als 2er Set erhältlich. Artikel 9101727
Frei übersetzt bedeutet Terra Linda "aus schönem Boden". Die Reben für den Terra Linda Viura - Chardonnay gedeihen in der Region Castilla-La Mancha auf stark kalkhaltigen Böden . La Mancha ist das größte zusammenhängende Weinbaugebiet der Erde. Das typisch kontinentale Klima der Region lässt die Trauben optimal reifen. Das Bukett bietet zarte Aromen von gelben reifen Früchten wie Pfirsich und Ananas, mit Noten von Vanille und einer leichten Rauchnote. Am Gaumen ist der elegante Blend aus Viura und Chardonnay aromatisch und frisch mit einem langen seidigen Ende. Im Glas schimmert der Weißwein goldgelb mit günen Reflexen.
Dieser Tempranillo ist einfach ein Vergnügen: Der The Guv'nor duftet herrlich anregend nach schwarzen und roten Beeren sowie feinen Nuancen von Vanille und Röstaromen. Welchen Wein würden Winzer nach getaner Arbeit gern trinken? Auf diese Frage soll dieser spanische Rotwein eine Antwort geben. Er tut es. Am Gaumen saftig und fruchtig, mit weichen Tanninen.
The Mourvèdre from Les Jamelles has a deep red color with purple hues. The grape is an almost forgotten or little known local variety, which makes talking on its own with outstanding results.At the first taste impression he is very fruity, with strawberry, peach and currants aromas. The wine shows spicy scents such as marzipan, honey, lavender, thyme and Laurel and - just a touch of - roasted meat. The palate is surprisingly long and fat with a well-balanced tannins. The almost sweet finale leaves a mild, velvety impression.With 17 - 18 ° C to cheese, especially goat cheese and serve meat dishes such as pepper steak and game.IWSC: Silver Medal "Best in Class" Mourvèdre 2009Expovina 2009: Gold MedalJapan Wine Challenge 2009: Silver Medal
Production area: Selected vineyards of Neviera and Casa Rossa, located in San Marzano district. The soil is mainly “terra rossa”, with a fine texture and generally a calcareous undergound with a few emerging rocks. The well-known redness of these soils is due to the presence of iron oxides. The climate is characterised by high temperatures all year round, very few rainfalls and a wide difference of temperature between night and day, which has a nice influence on the quality of grapes. This is the “classical” central area of d.o.c. ”Primitivo di Manduria” Harvest period: Third decade of August, first decade of September Vinification: Hand-harvested in small baskets. Maceration: 18 days with selected autochtonous yeasts. Thermo-controlled alcoholic fermentation at 24-26 °C Maturation: In French oak barrels for 6 months Tasting notes: Intense ruby red colour, wide and complex to the nose, fruity, with prunes, cherry jam aroma, with notes of tobacco, slightly spicy. Full-bodied wine, soft and rich in fine tannins, with notes of cocoa, coffee and vanilla in the end. Best served with: Red meat, game, savoury first courses. Meditation wine