Intense ruby red color of the famous Tempranillo grape.Perfect combination of red berries and subtle vanilla oak nuances of the storage.Soft tannins and excellent structure. Long finish, accompanied by fresh fruit. Not too complex, very harmonious and soft.
On warm summer evenings before the harvest, wild boars sneak into our vineyards from adjoining forest-covered slopes of the Iberico mountain-range. Here amongst our old vines growing on stony soils, they're free to take the pick of the bunch- Temperanillo and Cabernet being a classic favourite for the intense bouquet of jammy blackberries, black plums and chocolate, peppered with spice and with an outwardly expressive style.
Diese spanische Region ist für seine optimale Reife und Gleichmäßigkeit in der Qualität bekannt. Der Wein wurde in Edelstahltanks vergoren und reifte anschließend für ca. 3 Monate in französischen Eichenfässern. Der Allegranza Tempranillo hat eine rubinrote Farbe und erinnert in der Nase an Aromen von dunklen Kirschen und Brombeermarmelade. Dazu kommen Noten von exotischen Kräutern und Eukalyptus. Am Gaumen ist er wunderbar weich und von mittlerer Struktur. Eine schöne Vanille-Note und der Geschmack nach zarter Milchschokolade verwöhnen den Gaumen. Ein every day Wein, schön einfach oder nur einfach schön!
Bright violet-like red colour. This wine has an intense nose, with aromas of red fruit, particularly plums, and with vanilla notes and subtle coffee touches resulting from its storage in oak.On the palate one finds a freshness and soft, rounded tannins, recalling those fruity sensations in the nose.This Malbec is ideal for accompanying pizzas, empanadas and pasta, or simply for serving with a cheese and cold meat platter.
Der Finca las Moras Los Intocables Black ist in jeder Hinsicht außergewöhnlich. Schon die Namensgebung lässt vermuten, dass hier etwas Neues, Innovatives auf den Weingenießer zukommt. Der Name ist angelehnt an die FBI Agenten aus den 1930er Jahren, die gegen den Alkoholhandel Al Capones kämpften, bekannt als die „Unbestechlichen“. Ungewöhnlich ist auf jeden Fall die 12-monatige Reifung des Weins in gebrauchten Eichenfässern, in denen vorher berühmte amerikanische Bourbon-Whiskeys lagerten. Das Resultat ist ein unheimlich runder, feingliedriger Wein.Die Trauben, zu 100% Malbec, stammen aus speziell ausgesuchten Weinbergslagen, die vornehmlich sandige, mit Lehm durchsetzte Böden aufweisen. Ein geringer Traubenertrag und die Reifung in den Whiskey Fässern geben dem Los Intocables Black Malbec eine sehr dunkle, fast schwarze Farbe. Der Wein hat einen vollen Körper und sorgt am Gaumen für vielschichtige Eindrücke. Es finden sich sowohl Noten von Blaubeere und Pflaume als auch Aromen von Schokolade, Karamell und Vanille. Der Wein hinterlässt ein weiches, intensives Geschmackserlebnis mit dezenter Süße.
Intense ruby red color of the famous Tempranillo grape.Perfect combination of red berries and subtle vanilla oak nuances of the storage.Soft tannins and excellent structure. Long finish, accompanied by fresh fruit. Not too complex, very harmonious and soft.
This Primitivo di Manduria has a ruby red color with shades of violet. In the nose intense, complex, fruity aromas come forward with hints of small red fruits such as cherries and blackberries.This wine has a velvet texture and is soft and warm and rich in tannins, and has a long finish.
The winery Cantine Menhir is a very young one. In 2005 it was founded by Gaetano Marangelli. In a remarkable short time the winery had a successful story on the international market.This 100% Primitivo has an intensive purple colour. The bouquet provides aromas of ripe cherries, plums and dark chocolate as well as a touch of black pepper. On the palate it is fresh, bright and expressive. Enjoy Cantine Menhir Primitivo Quota 29 from Puglia to ham, lamb or medium matured cheese.
Fruit for this wine was sourced from vineyards across the Marlborough region. A blend of fruit grown in the Wairau and Awatere Valleys spanning a range of different meso-climates were incorporated.Careful attention was paid to vine health to give the vine the best chance to optimise the season and develop strong, clean flavours.